mondhygiëniste

Graag wil ik u informeren dat ik per 1 juli 2016 als zelfstandig mondhygiëniste verbonden ben aan de Tandartspraktijk de Lindehoeve. In dit bericht wil ik me graag aan u voorstellen en iets over mezelf vertellen.

Mijn naam is Veselinka Sic (39), ik ben de moeder van twee kinderen, woonachtig in Oegstgeest.

Na mijn studie Mondzorgkunde (Hogeschool Inholland Amsterdam) in 2014 met succes te hebben afgerond ben ik werkzaam geweest in verschillende werkvelden zoals in de algemene praktijk, de vrijgevestigde praktijk en de verpleeghuizen. Inmiddels ben ik acht jaar tandheelkundig ervaring rijker.

In mijn werk vind ik het contact met de patiënt heel belangrijk, en hecht zeer veel waarde aan goed geleverde mondzorg, op maat voor iedere patiënt.U moet zich op uw gemak voelen. Mijn streven is kwalitatief hoogwaardige behandelingen te geven, toegespitst op de behoefte van de patiënt, oftewel een goede mondgezondheid!

Sinds 2014 sta ik  ingeschreven in de NVM (Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten).

Ik hoop dat ik u middels dit bericht voor dit moment voldoende heb geïnformeerd. De komende tijd ga ik er alles aan doen om de praktijk onder mijn naam succesvol voort te zetten. Ik kijk ernaar uit om u bij uw volgende praktijkbezoek persoonlijk te ontmoeten. Hebt u voor die tijd al vragen, neem dan zeker even contact met ons op. Gemaakte afspraken blijven zonder tegenbericht gewoon staan.

Voor nieuwe afspraken kunt u contact opnemen met  tandarts Hans Bosch ( 071 5615342).

Hartelijke groet,

 

Veselinka Sic

Mondhygiëniste