Verhuizing naar Voorstraat 11

Mijn werkzaamheden zullen per 1 januari 2023 worden voortgezet in tandartspraktijk Bakker en Fernhout aan de Voorstraat 11 in Voorschoten. De afspraken die gepland staan tot en met december 2022 zullen gewoon plaatsvinden in De Lindehoeve.

De afgelopen 34 jaar heb ik met veel plezier als tandarts gewerkt in Medisch Centrum De Lindehoeve
Lindepad 1 in Voorschoten. In die tijd heb ik met velen van u een hechte band opgebouwd. Met pijn in mijn hart verlaat ik mijn eigen zó vertrouwde stekkie, maar om in de toekomst de continuïteit van de zorg voor u en uw gebit te waarborgen ben ik op zoek gegaan naar een geschikte tandarts die de praktijk t.z.t. wil voortzetten, in combinatie met de mogelijkheid om zelf ook nog een tijd door te werken. De visie van tandartspraktijk Bakker en Fernhout op tandheelkunde spreekt mij aan, en daarnaast kan ik het op persoonlijk vlak erg goed met hen vinden. Ik heb bij deze praktijk goede en betrouwbare collegae gevonden en ik verheug mij op de samenwerking in de toekomst. 

Voor u zal er dus, behalve de wijziging van locatie, voorlopig weinig hoeven te veranderen. Ik ben in de nieuwe praktijk vanaf 1 januari 2023 werkzaam op maandag tot en met donderdag. U kunt dus bij mij een afspraak laten inplannen op de dagen dat ik aanwezig ben. Op andere dagen kunt u natuurlijk ook een afspraak maken, maar dan bij mijn collegae Johan Bakker, Henriette Bakker-Fernhout, Lotte Bakker of Edwin Bosch. Tijdens spoeddiensten of in mijn vakanties maakt u mogelijk al kennis met hen.

De praktijk zal voor u de gehele week telefonisch bereikbaar zijn onder telefoonnummer 071-5612477.

Alle patiëntendossiers en ook de facturering zal ik per 1 januari 2023 overdragen aan tandartspraktijk Bakker en Fernhout, zodat alles centraal kan worden opgeslagen en aangestuurd. Mocht u daar bezwaar tegen hebben, dan kunt u dit voor 1 januari 2023 bij mij aangeven. 
Rest mij nog te vertellen dat Regina jammer genoeg niet meegaat naar de nieuwe locatie. Zij heeft na wikken en wegen toch voor een andere carrière gekozen. Bijna 10 jaar was zij mijn trouwe assistente en ze is van onschatbare waarde voor mij en de praktijk geweest. Regina zal nog tot december bij mij in de praktijk blijven werken.

Ik hoop u ook vanaf 1 januari 2023 weer te zien op de nieuwe locatie. 


Met vriendelijke groet
Hans Bosch

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *